facebook4 linkedin pinterest2

Ingedingen - grafisch ontwerp van Inge Van Damme

– – –passie voor product

Ik ken onze Belgische producten best wel, maar nooit eerder heb ik me echt afgevraagd hoe waterkers of grondwitloof gekweekt wordt. Dit wordt in dit boek mooi in beeld gebracht met veel aandacht voor de passie van de mensen achter de producten. Een leuke afwisseling van reportages op het veld en gerechten uit het restaurant.

  • recepten peter goossens
  • uitwerking gerechten maarten bouckaert
  • uitgeverij njam!
  • fotografie piet de kersgieter en bart van leuven
  • drukkerij deckerssnoeck
    inge van damme - passie voor product cover inge van damme - passie voor product inhoudstafel inge van damme - passie voor product openingspagina appelen en peren inge van damme - passie voor product tekst over appelen en peren inge van damme - passie voor product gerecht met kropsla inge van damme - passie voor product gerecht hof van cleve

    – – –inge van dammegrafische werkzaamheden

    Tennisbaanstraat 78
    9000 gent, belgië

    +32 472 51 32 59